Bloggar

Jag har blivit besatt och följer massor av bloggar för tillfället, nu får jag sluta och städa och tvätta istället...det är ju trots allt lite mer produktivt. Det är dock jäkligt kul att få lite inblick i andras liv och jag märker att småbarnsmammor har ungefär samma slags problem..vilket är skönt..jag är inte ensam!


Idag hände det saker på jobbet minsann..eftersom alla kanske inte fått veta ännu så skriver jag inte mer om det tills all information gått ut men jag hoppas iallafall det blir bra..annorlunda men bra tror jag!

Förövrigt har jag varit illamående i ett dyng nu med magsmärtor, usch vad kan det vara? Nej jag är absolut inte gravid!!! men jag hoppas det är lite oskyldig magkatarr. Det positiva är att det ju har bra effekt på mitt dietande när jag inte kan äta alls. Perra spydde i söndags...Caesar i veckan och Nelly hela Egypten resan nästan..Iam living my nightmare!

Kanske är det en dödlig tarmparasit från Egypten?


Usch va jag längtar till påsken nu och få komma till Andreas och Stina i Växjö, jag hoppas vi kan måla lite ägg för det tjatar Nelly om. Kanske borde jag pynta lite för barnens skull innan vi åker också...

Jag massbeställde kläder från HM nu..får väl skicka tillbaka hälften men jag hoppas verkligen på att några saker är så snygga som jag tror.

Nu har nog våren kommit iallafall, landet är fullt av krokusar och snödroppar och jag försöker njuta, vem vet hur länge jag har en trädgård. Har kollat på lite lägenheter och ställt mig lite på kö för att prova kövingarna och hur långt de räcker men det är så mycket annat som måste falla på plats först.


Tjejerna..

Ikväll ska jag ha lite snabb improviserad tjejmiddag för lite fjugestabor. Vi blir nog 5st så det ska bli kul. Det blir knytis så jag måste iväg och handla kycklingfileér som jag ska marinera och grilla i ugnen. Lite tugnt att dra med sig båda ungarna till affären dock i massor av snö men det får väl gå. Sedan ska jag jobba imorgon så det blir inte alltför vilt!

Veckan förövrigt bjuder väl på jobb men har planerat in afterwork med jobbgruppen på torsdag så kanske jag kan vara ledig på fredag dessutom.

Snö..

Ska jag orka raljera över 2 decimeter nysnö över en natt? Nä...

Not the sharpest tool..

Jag skulle in på twitter för ett tag sedan och då ser man de senaste bilderna folk lagt upp..då hittade jag denna..



den är ju liten (ehmrmm) bilden men ni ser kanske ändå...
Vem tar en sådan bild...vad är meningen? Är det ett saltkar som döljer snorren?
Bilden känns ofräsch helt enkelt..

Skjut mig...

hellre än jag att skulle bära en haremsbyxa...vårens trend?är det ett skämt?


så här ser ju Caesar ut med blöja..

snyft


The Soup Nazi

Jag är ett brinnande fan av Seinfeld, det är så klockrent med saker som sker i verkligheten (åtminstone min) bara uppskruvat en aning.

Nu känner jag mig som The Soup Nazi avsnittet lite grann....men på frisörnivå.

Jag har en favoritfrisör i Örebro där jag hade gått i flera år och blev alltid supernöjd med resultatet. Jag vet att hon kan vara lite tvär men jag gillar henne och hennes klippningar. Så hände det i somras som inte får ske. Vi flyttade och jag glömde min klipptid. Klockan 07.15 så ringer frisör(skan) och undrar var tusan jag är...jag skulle varit där klockan 07 för slingor!! Gahhh..Det var alldeles föresent att ta mig från Fjugesta och in...det var dessutm mitt livs viktigaste klippning då brorsan skulle gifta sig i Polen två veckor senare. Jag bad om ursäkt gång på gång men fick lusen läst av mig med meningar som- Vet du vad detta kostar mig? Nu har jag slösat bort tid osv.... Försiktigt frågade jag om det fanns tid senare i veckan eller åtminstone innan jag skulle åka. Det fanns det VERKLIGEN inte!!! Jag bad om ursäkt igen men fick till svar att det redan var gjort nu...sedan lade vi på.

Åhhhhh..vilken tomhet och fötvivlan..min frisöööööööör!!!! Sedan dess har jag testat två stycken som kostar lika mycket men som inte alls är lika bra. Jag vågar absolut inte ringa då jag känner att jag är persona non grata. Jag undrar om jag kan sätta på mig lösmustach och glida in....eller döpa om mig..eller banta bort masor av kilon (vilket jag iofs tänker) så jag blir oegenkännlig? Jag VIIIIILLLLLLL klippa mig där. The Hairdresser Nazi...Jag lever Seinfeld.

Return of the C.A.T

Vincent kom hem imorse iallafall som om ingenting hade hänt..Lite grådammig och smal men vid gott mod. Nu har han 8 liv kvar.

Egypten i bilder


Marsa Alam

Jag har ju varit på semester...
Vi åkte till Marsa Alam som ligger i södra egypten vid kusten. Vädret var egentligen perfekt med sol varje dag men inte för varmt då det blåste en del. Hotellet var det finaste jag har bott på, riktigt lyxigt måste jag säga. Maten var toppen men jag avstod iofs det mesta pga lite dietande även på semestern samt rädsla för matförgiftning. Min bästa vän var alcogelen som användes flitigt. Nelly åkte ändå på något skit och spydde rejält en dag men blev oerhört sliten efter det och återhämtade sig knappt tråkigt nog. Mamma som var med spydde också i olika omgångar så våra svenska magar gillar nog inte afrika mat i alla lägen.

Vi hade ju all inclusive så det dracks en hel del men jag tror skiten var utblandad med vatten då jag knappt kände att jag druckit på hela veckan. Vi snorklade en del och åkte ut till Dolphin House där man skulle se delfiner, vilket vi då inte gjorde förräns vi kom upp i båten igen....grr..men hellre en båtdelfin är ingen delfin alls. Annars var snorklingen superbra, fanns ett husrev vid hotellet som var fantastiskt. Vi var ju 12 stycken som åkte vilket var skönt emellan åt då det fanns många att umgås med och många händer till barnen.

Sedan var det absolut ormar i paradiset, det ska jag inte förneka men jag har bestämt att jag inte kan skriva om vissa saker här..åtminstone inte förtillfället. Jag kan bara kort säga att jag tror egyptierna blir förvånade över att svenska familjer kan ha familjeintriger a la Italian style. Nina du ska få höra alla detaljer tillsammans med några liter vin snarast.

Det var hur som helst skönt att få gå i ljumna solnedgånger med tusentals doftande blommor och fågelkvitter, nu ser jag sååååå fram emot sommaren. Tänk att få grilla och sitta tillbaka lutad i en stol i de sista solstrålarna...ahh... inte många veckor kvar.


Förövrigt kan jag säga att jag är så sugen på att umgås med en hel del personer. Stina och Andreas träffar jag i påsk. Jag vill träffa Nina för vin och jag har fått kontakt med Frank igen!! kom att tänka på honom efter lite tyska ord för nån vecka sedan och nu ska vi nog försöka ses igen..kulkul!! Sedan vill jag afterworka med tjejerna på jobbet samt att jag måste få till utlovad tjejkväll här i Fjugesta. Jag har en klassåterträff som jag är administratör för också så nu är det en hel del att stå i...skönt att vara upptagen så jag inte behöver ägna vissa saker så mycket tankeverksamhet.

Mitt dietande går strålande men problemet är att jag blir mer röksugen då jag är hungrig, får fokusera bort det.

Ja, vi går sannerligen mot ljusaretider...

ok, jag är officiellt lycklig igen..

Vem säger att man inte blir lycklig av pengar? Prisa skatteåterbäringen..Mexico..Iam all Yours!

Jag har beslutat mig för att sluta deppa och betrakta mitt liv som en komedi istället...

En sak som jag har svårt att se det roliga i är dock att vincent är borta sedan vi var i egypten. Han sågs av kattvakt senast i fredags och det är ju länge sedan, det har jag ont i magen över. En katt har ju 9 liv så han borde ha några kvar kan man tycka...

Brukar inte ha listor men någon gång ska det ske;

Bäst idag: att jag känner mig snygg i min solbränna och mina lite mindre kilon samt fått höra att jag ser bra ut.Yiehhhoo!
Sämst idag: vincent borta fortfarande..
Dagens sug: att jag rökte så mycket på semestern att jag är sugen på att fortsätta men borde absolut inte såklart
Dagens lunch:Grekisk sallad där jag nogsamt såg till att max svälja en deciliter pasta
Dagens middag:oklart men det får kanske bli light yoggi
Dagens plan:att köpa cambridge måltidsersättningar för att speeda upp tempot till fotomodells looken
Dagens överraskning: att brorsan ringde!
Dagens borde: ringa syster Stina men det får bli på vägen till affären så vi kan prata ostört 2 sek
Dagens undra:när går robinson i repris?
Dagens What the f..k: vädret såklart!
Dagens beslut:sluta ödsla energi på saker jag inte kan göra något åt, det är inte värt det för 5 öre

7 dagar..

7 dagar...7 dagar är ju ingen tid i ett normal långt liv. Undrar då varför det på 7 dagar kan hända så mycket som spelar så stor roll för vad som kan/har /skulle ha blivit?

Jag är hemma från Egypten men har ingen lust att blogga alls. Återkommer med rapport när jag känner för att vara på ett glättigt charterhumör...säkert redan ikväll men för tillfället har jag ett "vill sätta mig ner och gråta" moments.


Boys of summer!




Boys of summer är always ett måste när man är i solen..Don Henley eller DJ Sammy versionen spelar ingen roll..här är dock min favvo just nu med The Ataris

Aicha!

Nu spelar jag lite Aicha med  fransalgeren Cheb Kaleb. När jag spenderade en längre tid i egypten för massor av år sedan så poppade min kompis Homer denna på bilens bandare (haha japp ingen cd för då skulle vi bli av med bilen enligt Homer). När bilen sedan blev en centimeter hög efter att vi voltat några gånger så var jag så fast för denna låt att jag kröp in i vraket och lyckades få med mig bandet som var oskadat. Alltid när jag lyssnar på låten kommer jag tillbaka till värmen och solen och Egypten, det är en av de där låtarna som kanske inte egentligen är bra men den tar en ögonblickligen tillbaka i tiden. Sedan kom Outlandish med en annan version av låten men den gjorde inget för mig alls. Det ska vara denna version på franska och arabiska, annars är det inte Egypten för mig.

Nu kanske Homer som råkar vara tillbaka i egypten igen efter massor av år i Paris kommer och hälsar på när vi är nere. Det vore suveränt roligt fastän både han och jag har konstaterat att vi två tillsammans har en sjuk förmåga att hamna i skumma situationer tillsammans som till exempel olyckan och polisförhöret efteråt. Vi pluggade ju ihop i kanada och han var min bästa vän där..men även då hamnade vi i trubbel bland annat hamnade vi i en knarkrazzia (hinner jag kanske jag återger den overkliga händelsen innan  jag åker) Nu är vi ju äldre och klokare så nu kanske det blir en slät kopp kaffe i skuggan och snacka gamla minnen istället ...vad kan gå fel? =) Tur att det precis varit fredag den 13:e...

"Aicha " med Cheb Kaleb


Nu har jag testat och mobilbloggat

Det gick ju att mmsa ett inlägg med bild helt enkelt..haha va kass jag är som inte fixat detta tidigare..då kan jag ju egyptenblogga. Ska skicka solstolsbilder precis som Alex Schulman alltid gör, sådant är äckligt!

men bilderna blir ju liggande på sidan..går de inte att vända? usch va sämst jag är!

Nu måste jag jobba lite hemifrån och fixa jobbscheman...ingen rast eller ro in i det sista =)

test

52e90ca0ed232d0f0c49b2e5f4c2d3bf.png

Kolla varifrån!

test


..också Lasse då som är min Barry White för dagen


John Cage är klockren med Barry White i huvudet


Jag hör musik!

Jag blev lite inspirerad till detta inlägg av en kompis blogg där han skrev om en låt som han identifierade sig med och han lyssnade på den om och om igen när han var deppad. Jag känner igen mig lite i det där men det är ju då oftast positiva låtar och jag fungerar lite som Ally McBeal att man hör dem i huvudet=) haha nej jag är inte galen utan det där gör väl alla...att man lyssnar på en låt som sätter sig och sedan går det inte att bli av med den även om den nödvändigtvis inte är världens bästa. Nu hör jag Lasse Lindh i skallen vad jag än gör..

"I dag ska bli dagen när jag fångar dig.
I dag ska bli dagen när du, du blir min.
Du tror ingen ser men jag har sett dig och vet att du längtar bort
och jag må vara luggsliten och skev men aldrig fel.

Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gata upp, gatan ner,
jag ska skrika ut ditt namn,
så alla vet.
Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gata upp, gatan ner,
jag ska bygga dig en sol i luften och dina drömmar ska jag bo.

I dag ska bli dagen när jag välter dig.
I dag ska bli dagen när du kysser mig.
Och vi har väntat för länge och saker har kommit emellan men aldrig mer
jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gatan upp gatan ner,
jag ska skrika ut ditt namn,
så alla vet.
Jag ska slåss i dina kvarter
dansa gatan upp gatan ner,
jag ska bygga dig en sol i luften och dina drömmar ska jag bo.

Kom som du är kom vackra kom.
Kom som du är kom vackra kom.
Kom som du är kom vackra kom.

Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gatan upp gatan ner,
jag ska skrika ut ditt namn,
så alla vet.
Jag ska slåss i dina kvarter,
dansa gatan upp gatan ner,
jag ska bygga dig en sol i luften och dina drömmar ska jag bo."

...som sagt..inte alls bäst på något sätt och inte min typ av musik egentligen men den gör mig på skitbra humör=)

Fast jag fungerar iofs lite så att jag söker upp musik som passar mitt sinnestillstånd och just nu är det ju snart vår så man kan ju inte låta bli att vara lite lycklig. Snart är det väl dags för Bob Marley för han är ju sommar, något att se fram emot!

Att packa...

Jag vabbar idag igen och tur är väl det då detta med packning inför resan nu måste bli av. Det var så mycket lättare när man inte hade barn. För det första reste jag relativt lätt (ok det var väl mer högklackat och locktänger som gällde då) bara mina egna saker, sedan såg jag fram meot en drink och bok på planet. Några timmars softande helt enkelt. Nu är saker annorlunda med barn....
Först och främst finns inget utrymmer för spontanitet utan jag har packat med rumpsalva, blöjor, kylbalsam,diareemedicin, plåster, flytande alvedon, vätskeersättning, två olika bamsesolskydd samt hundra saker till så som blöjor, välling och dvdfilmer. Nej, de har inte barn i egypten så det går inte att köpa där.



Nu har jag packat hälften och det återstår några centimeter plats i ena hörnet...lycka till!

sedan är det ju det där med att hitta det man ska packa också. Det är ju inte så att sommarkläderna hänger framme direkt så jag har letat ihjäl mig idag efter både det ena och det andra. Framför allt fattas en sandal


Endast EN sandal!!!!

Vart kan den ha tagit vägen? Jag blir tokig och det finns ingen tid nu att shoppa nya, dessutom kanske den som finns inte ens passar då ungars fötter växer fort. Gahhh...Jag får ägna resten av kvällen att plocka isär hemmet i jakten på den försvunna sandalen.

Sedan till det andra bekymret med resan. FLYGNINGEN! Det är som sagt inte som att flyga ensam när man flyger med två små barn. Caesar har inte fyllt två och får således ingen egen stol, han är då hänvisad till mitt knä. Han ska alltså sitta still där i 5 1/2 timme?! Jag har världens ångest redan. När vi flög till spanien i augusti så gick det ju inte alls bra utan han fick världens raseriutbrott av att vara inklämd i 3 timmar. Nu är alltså resan nästan den dubbla..Jag måste verkligen hitta ett inre "happy place" för att fixa detta. Förra gången kändes det som att flygningen var så hemsk att inga 14 dar i solen i världen kunde uppväga traumat. Jag älskar ju att resa och gör det flera gånger per år och tänker inte låta detta hindra mig, och han blir ju äldre snabbt (pust) men nog skulle jag behöva en burk valium alltid .

Nu snöar det igen..

Vilket jäkla omöjligt land detta är, var är våren nu då? Jag blir lika sur varje år det kommer bakslag, att jag aldrig lär mig..
Jag känner mig så slokörad att jag måste muntra upp mig själv med bilder på hotellet jag kommer vara på inom 6 dar. Det är 4stjärnigt och ligger rätt långt söder ut i egypten nära Marsa alam, all inclusive var ett måste med kidsen då deras hunger och aptit är otroligt nyckfull. Tack bästa syster och Andreas för att ni fixade med Apollos nära och kära rabatter, annars hade det blivit skitdyrt och det vill man ju inte =)



här är en bar i poolen, sådant gillar vi!!!



Hotellområdet ser nice ut



...och Lobbyn



..och poolen för tusan..kan den bli större?



Nu tänker en massa människor : Fy tusan va trist med Svensson semester på all inclusive men ärligt talat så är detta precis vad jag behöver just nu. Sol, bad och en och annan öl....jag orkar inte med två ungar och massa sightseeing det blir bara katastrofsituationer. Jag kommer bli en mamma som tar med sina barn till storstäder också men så länge Caesar åker så här mycket vagn så är det för meckligt att hålla på med. N.Y och L.A får vänta något år. Vi ska dock garanterat dit! Jag har dessutom varit i Egypten tidigare och åkt runt i flera veckor och då sett pyramiderna flera gånger samt British Museum och massor av annat så denna gång blir det bara gräva i sanden resa. Vi är ju 12 stycken som åker så jag hoppas på barnvakt så jag kan åka ut och snorkla med delfiner och jättesköldpaddor. Att simma med delfiner är ju en dröm som nu SKA gå i uppfyllelse.

Jag är lite kluven inför Egypten dock då jag sist råkade ut för bilolyckan från helvetet mitt ute i Sinaiöknen. Bilen blev krossad och jag och min kompis Homer fick åka ambulans till ett lokalt sjukhus där vården var obefintlig. Jag hade fått taket på bilen nedtryckt på huvudet när vi landade upp och ned men fick bara en treo med rådet att åka tillbaka till Kairo. I vad? Bilen var ju krossad och istället blev vi förda till en egyptisk polisstation där ett långdraget förhör började med Homer som hade kört bilen och satt mig som turist i fara. Den stackars turisten (jag) brydde de sig så pass mycket om att de låste in mig på en gård som vätte mot de häktades rastgård. I solen utan mat eller vatten fick jag stå i timmar medans mina medfångar stirrade genom en glipa i muren, av ropen att tyda hade de inte sett en 25åring i kjol på mycket länge... Jag kände mig en smula liten då vill jag minnas...

Sedan fick vi lift till Sharm el Sheik av en truckchaffis och sedan vidare till Dahab och hamnade utan cash (försvann i olyckan) i en hydda vid stranden. Efter några dar så tog vi en taxi i 12 timmar tillbaka till kairo (tur att Homer var/är en smula rik så att sådant var genomförbart) Som tröst för detta hyrde Homer ett utomhusbad med lite betjänter åt oss en dag så jag inte skulle deppa =) Now that is a man that knows how to treat a woman!

Nåja, det jag ville ha sagt är att Egypten can be scary shit om man råkar illa ut....så därför känns charter denna gång med barn lagom soft. Så fort mamma får lite ork och även ni så ska vi dock backpacka i Australien barn...det lovar jag!

Girls just wanna have fun

Eftersom jag är hemma och vabbar med en förkyld Caesar så kan jag ju lika gärna passa på att kort ge referat från helgen. Jag var ju bjuden på tjejmiddag hemma hos Pauline och åkte dit redan vid 16 tiden på lördagen för att vi skulle ha lite tid att komma i kapp då vi inte hinner ses så mycket nu förtiden. Vi gick igenom alltifrån ett ex som ska bli pappa (ingen bra idé i det fallet) till förlossningar och barnkläder. Sedan var det dags för drinkar och det gjordes rediga cosmopolitans och lite senare malibu. Vi blev totalt 4 st vilket var rätt lagom och Pauline hade fixat superbra mat, trerätters som ändå kändes nyttigt, härligt för en dietande Henny.

Sedan var det poppande som gällde, största hiten var absolut Alice Coopers Poison.



paulines fina kök







Min mobilkamera hatar rörelse så våra alice cooper imitationer är något suddiga..kanske tur för inblandade!





The road goes on..and on..and on...

sedan när jag skulle hem dagen efter så fick jag först gå till bussen 45 min i högklackat och sedan ta bussen i 50min till, ni har hört det förr men det tål ju sägas igen...VARFÖR bor jag inte i stan.?På 2 tim som det tog att komma hem kommer jag ju förtusan till Stockholm med tåget.

Söndagen avslutades med att jag gick på barnteater med Nelly, från rock and roll och drinkar till häxor och prinsar på 24 timmar.

Kom inte och säg att detta inte är lycka i sin renaste form!

http://www3.arla.se/templates/popupmovie.aspx?file=mms%3a%2f%2fqstream-wm.qbrick.com%2f01546%2f01546_3173_1_wis_l.wmv&title=Elin+ropar+ut+kossorna+p%c3%a5+v%c3%a5rbete&width=640&height=480



Absolut Happiness coming to farm near You soon!

Grottmänniskor..

I grund och botten är vi riktiga grottmänniskor, urtidsvarelser som lever våra liv utefter starka drifter. Sexdriften tänker jag inte skriva om eftersom den hos så många verkar styra allt så den talar för sig självt.

Kvinnor blir sugna på choklad och samlar på sig mer fett för att klarar av barnafödande och ammande, det är ju en helt sann och självupplevd urdrift som egentligen borde mötas med mer uppskattning då vi gör det för att föra mänskligheten vidare.

Att vi ställer våran dygnsrytm efter solen är ju också en sdan där nedärvd egenskap och här har ju Caesar hittills varit klockren. Först var han spädbarn och fattade ingenting och då sov han sent på mornarna. Sedan blev det höst och vinter och då har han rakt av varit; UGH! Det är mörkt och då sover jag minst till 8-9 eftersom det inte finns något dagsljus. Jag har verkligen njutit av min son som har varit morgontrött, en mjuk varm liten bolll som man med våld fått väcka vid halv 9. Jag har lett inombords när andra mammor talat om sina barn som går upp 5...nu tror jag att det är dags att äta upp det där leendet. Caesar går nämligen upp tidigare och tidigare varje dag. Jag har persinnner men det lurar inte Caesars grottvarelse som styr honom utan halv 7 imorse så väckte han mig med orden -Mamma,..Farmor och Farfar är roliga!
Min entusiasm var en smula dämpad måste jag erkänna...

Nu ska här inhandlas svarta mörkläggningsgardiner a la modell 2:a världskriget, en bomb i huvudet och Caesars röst har samma inverkan på mig en morgon i mars kl 06.30...dessutom bor vi i Sverige så i maj kommer denna scen att utspela sig kl 04 istället.

Jag är rätt så bra på att förtrycka den där "pigg på morgonen för att det är ljust" biten av vårat urtidsarv men något som jag inte kan förtrycka så är det vårkänslorna. Våren är ett automatiskt instant lyckopiller. Jag börjar ana det nu...fröjdas åt mina snödroppar, känner lite pirr i magen, spontan glädje en måndagsmorgon. Jag är en total sucker för våren, har  i april ofta lust att ställa mig att vårskrika som Ronja Rövardotter en gång gjorde. Detta är naturligtvis totalt oacceptabelt för en vuxen människa 2009, men dock inte mindre frestande. Jag vårskriker så att bergen rämnar inombords iallafall......




Mina snödroppar

Livet på Landet

Det bästa med att på landet är att det finns rådjur på tomten som lätt förvandlar en trädgård till ett kalhygge

Skattelotteriet!

Nu ni, nu är det snart dags för deklarationen! Det kanske är en fasa för vissa men för mig som ofta bara behöver godkänna ser jag fram emot beskedet som ett litet barn. Man brukar kunna logga in på Skatteverketshemsida för att se resultatet innan blanketterna kommer och det gör jag alltid. Det brukar ju vara otroligt spännande, som ett lotteri. Jag har oftast ett hum i och för sig vad som väntar men man vet ju aldrig om det kommer en överraskning. Som ni säkert förstår får jag aldrig restskatt för då skulle jag ju inte vara så här munter..

Pappa pensionssparar åt mig varje månad vilket jag får dra av på skatten, sedan är det ju fackliga avgifter samt  att jag i år kanske
får något för att vi sålde förra huset med förlust..eller får man inte det? Våran mäklare skulle sköta den delen av deklarationen men nu när jag skriver det känns det obehagligt luddigt och utom kontroll. Det där måste jag kolla upp imorgon. ..

Förra året fick jag nästan 10000 tillbaka hur som helst, och det är ju helt underbart lagom till semestern..undrar vad Tomten Skatteverket kommer med i år? Kan det räcka till ett mindre hus på Ibiza eller blir det en Vesuvio på pizzerian i Fjugesta? Spänningen stiger...

Jag kom på en bra sak idag..

En bra sak kom jag på. Jag tänker inte göra detta till någon viktblogg för det är lika trist som dåliga mammabloggar men jag måste ändå nämna här hur det går med dietandet så att jag har mina läsare (stina) att svara inför.
Nu har jag hållit på (jo, denna diet innehåller ju vin ibland) i 3 veckor och då har jag gått ned 4 kg. So far so good, i denna takt är jag Cindy Crawfoord innan kräftskivan. Jag åt en kolhydratsfri lunch idag och jag skippar nog dem till kvällen också. Nu börjar det ju bli viktbloggigt ändå..
Från och med nu ska jag skriva antal kilon  jag droppat varje måndag lite diskret längst ned i inläggen..så här..då kan de som skiter i det..skita i det lättare.









4kg..goodbye forerver!

Kuriosa för oss med spyfobi



Eftersom det är måndag i misärens tecken vill jag bjuda på deprimerande statistik, vinterkräksjukan når nu sin topp. TOPPen roligt va?

Jo, jag följer slaviskt denna statistik varje vecka! Det är underbart att vara människa 2009.

Jag ska bli osårbar..

Va skönt det vore att vara en superhjälte! Inte Stålmannen då, han har ju kärlekstrassel (och ännu mer sårbar in real life..rip Reeves) utan någon som är osårbar tex Fantomen. Han verkar skita i allt och alla och köa sitt eget race, tror inte att han blir påverkad av omvärlden utan är bara cool, mystisk och hård.

Nu är jag inte Fantomen utan låter saker påverka och förstöra min dag. Konstigt att ord, bara sammansatta bokstäver egentligen kan få en att känna sig som att man vill skita i allt. Varför låter jag mig påverkas mer av negativa saker än positiva? Det är ju för tusan slöseri med energi! Jag ska bli som Fantomen nu..cool, mystisk och hård

Gårdagen...

Jag åkte kl 17 igår och var hemma idag vid lunch, en redig utekväll=) Jag sov ju hemma hos Nina några timmar också så det är inte så farligt som det låter.

Hade verkligen skitkul igår, jag är så glad att jag jobbar ihop med så många bra människor och att vi är så olika men skapar ändå harmoni=)
Gårdagen fest blev en gymnasiefest heltklart där obligatoriska inslag som "visa snoppen","spilla på mattor," och leka "jag har aldrig" naturligtvis ingick. "Jag har aldrig" lekte vi för att lära känna varandra bättre men den leken går väl alltid ut på att man försöker snoka öppet i folks sexualliv? Jag struntar i motiven för roligt var det, tyvärr kan jag ju inte dela med mig av svaren här då det skulle orsaka en lynchmobb.

Satte nästan i mig ett paket cigaretter så jag borde vara döende idag men konstigt nog är det helt ok, jag tror det beror på att detta blev en fest i 2 dagar helg...dag 2 är inte lika otäck som dag1.

Min stackars son mår dock inte bra. Jag trodde ju inte att det var magsjuka (hur kan man spy en gång och sedan ha uppehåll i 36 timmar?) och drog glatt iväg på fest. Han hade spytt hela natten varvid jag fick jätteångest idag att jag hade mage att roa mig på stan när han var sjuk. Visst, han har ju en kapabel pappa som fixade det utan problem men beskyddarinstinkten säger alltid att man ska vara med sitt sjuka barn. Ingen av oss andra är sjuka så jag hoppas faktiskt det är magsjuka så att det inte är något annat skumt.