Dax för flytt igen!

Jag antar att jag nånstans tillhör resandefolket för nu skall vi flytta igen. Jag bor aldrig mer än 2 år på samma ställe så det känns inte som en nyhet. Vi har köpt en jättevilla i Fjugesta, med sina 180kvm finns det oceaner av rymd..härligt då jag minst sagt är trött på vår konservburk då minsta nysning i andra rummet väcker någon unge. Vi har heller inte kunnat ha perras gigantiska familj på besök samtidigt om det inte varit fint väder och vi har varit ute... i sept då nelly fyllde var vi ute trots dåligt väder..med svenska förhållande i åtanke är det en dålig idé att ha ett hus där man bara kan ha gäster utomhus. Det sura iofs är att det nya huset har en minst sagt snålt tilltagen altan dock..vi har ju precis slutfört våran stora fina...men ...men..jag kan ju dansa polka i mitt nya kök. Nu skall vi även köpa lite nya möbler vilket skall bli kul..jag drömmer mig bort till vita matsalsbord och beiga soffor.

Nu skall vi bara flyttstyla det gamla huset, flytta hela bohaget, flyttstäda, måla och tapetsera det nya huset..allt med två ungar..jag anar oråd. Misstänker att det kommer bli ett litet helvete. Dessutom har perra massa dykkurser inplanerat samt att Caesar fyller 1 år och Stina kommer två helger...samt att vi skall till Kolmården..jaja..den som lever får se hur det slutar.

Denna söndag har vi iallafall varit i Uskavi utanför Lindesberg och tittat på när Perra har dykt..hela dagen har nästan gått och inget har gjorts åt huset idag heller..ticktack. Var dock skönt med tanke på vädret..en härlig vårdag fick vi.

Caesar har tagit sina första steg men det går lite trögt framåt. Vid denna tidpunkt gick Nelly jättebra om man jämför men han får väl ta sin tid på sig. Tänk att han blir 1 år..konstigt när jag tittar på ulbilderna från vecka 11..då var han bara en liten räka. Nu är han en busunge som äter upp min benjaminfikus när han kommer åt och har precis lärt sig säga tacktack.