Jäkla ekontakt

haha..de vet hur en slipsten ska dras. Mitt abonnemang har gått ut men man kan ändå se hur många meddelanden som trillar in...nu har jag 30 olästa men kan inte läsa dem eftersom jag inte betalat..ska nyfiken ta överhand? hmmm..det får kvällen utvisa.

Nej men se..lite regn

Nä, nu får det räcka med regnande...
Filmer och målarböcker i all ära men nu börjar vi gå varandra på nerverna här. Kan det sluta regna..gör inget med moln och svalt..men snälla...inget mer regn.

Tröttnar ur på Örebro, nu måste jag härifrån ett tag..tänka på lite annat och roa mig med vänner. Malmö tror jag kan göra susen...men först en dag att städa och tvätta upp efter barnen..och kanske faktiskt en ny liten dejt i veckan. Sedan blir det lite fester och utgång också, veckan som kommer blir skoj!!!!

Usch va jag saknar min digitalkamera som Perra behöll, jag blir tokig utan..måste ha en ny omgående. Bloggar utan foton är inte så kul inser jag.

Tror jag ska boka in och träffa Jonas och Stefan i Stockholm också, lite Grönan på det

Luktar på mina blommor..

Jovisst, nu var det evigheter sedan jag orkade blogga men jag har helt enkelt inte orkat. Nu har jag dock landat lite och återfått suget.
Jag har då flyttat in i min älskade nya lägenhet...allt är såklart kaos fortfarande då jag inte fick upp sängen för etagetrappen och således sover i lekrummet..men det kommer att bli världens bästa.
Vet ni vad?? Jag är såååååå lycklig..lite som tjuren Ferdinand.

Klart det finns dagar då solen inte skiner i stjärnhusen men överlag så är jag jäkligt tillfreds.

Semestern är här och jag planerar till höger och vänster för att optimera denna årets tilllställning, inte lätt vill jag påstå.
Jag vill så mycket men det finns ändå oerhört lite tid..varför är det alltid så?

Sedan har jag gått med i E-kontakt..hahha..jomenvisst
Jag hade inga större förhoppningar om normala mskor där men faktiskt så har jag hittat en eller några som jag faktiskt tycker är verkar vara bra killar. Jag har fått 250 svar hittills så om 1-4 är bra så kanske det överlag iofs inte är riktigt bästa grejen..men å andra sidan är krogen det? Sedan kan de såklart vara förtäckta styckmördare men dör jag hastigt så vet ni var ni ska leda polisen=)
Jag har redan hunnit med en dejt och det var oerhört nervöst till och börja med men inte så farligt egentligen..(även om jag så här i efterhand vet med mig att jag checkade av alla big no nos på dejter) ( bla kunde jag druckit lite mindre vin haha klassiker) M tror jag dessutom kan bli en bra vän om inte något annat.

Har återupptagit min vänskap med Johan vilket är toppen, han är världens bästa mska och jag har saknat honom..

Sommaren ligger framför fötterna och igen..herregud LYCKA!!! Var det så här det kändes? Dt är mighty nice iaf!!

Sedan har jag massor av bebisar att se fram emot..bla Maria och Davids samt såklart Stina och Andreas..härligt att få lukta bebbe igen. Stinas bebis kommer väl inte förrän till jul tydligen, då ska jag nog ha barnen på fm och sedan har jag inget bokat..hahah va sjukt.. mamma jobbar..stina är med bebbe,,rickard i helsingborg och Ullis gud vet var...Inte ens tanken på en ensam jul stör mig. Det löser sig, jag får haka på någon annan familj, lite skönta att slippa styra upp allt i år.

Nu har jag barnen här och trots regn och sjukdom har vi haft en bra vecka. Vi pular på och grejar och leker mer än någonsin, det fyller mig med inre frid att de leker runt här med Nalle Puh grejandes i bakgrunden. De är lite ovana och Caesar tog det inte så bra i början men jag tycker det går bättre och bättre och snart vet han inte annat. Nelly är ju stor tjej enligt henne själv och meddelar mig och Perra högt att snart ska hon åka hit eller dit..no big deal för henne.

Nä nu ska jag pussa lite på fröna sedan kanske det är sängdax för herrskapet, även om det är svårt med sommarnätterna och ljuset....dock vet vi ju med all säkerhet att det vänder nu..full fart emot jul..hahahhaha.