Aldrig mer flytta?

Usch va jobbigt det varit de senaste veckorna. Att piska detta hus och trädgård i form har inte varit det lättaste..barn och katter hjälper inte till dessutom. Jag oljade tex altanen i helgen, precis när jag är färdig kommer kattskrället och går över den oljade delen av altanen för att sedan fortätta med oljiga tassar till den nybyggda delen som inte alls skall oljas och göra tassavtryck. gahh..raseri..hur skall man kunna hålla snyggt när jag har alla krafter i naturen som arbetar emot mig? Nu skall vi iallafall ha visning näst nästa helg..skönt att få det gjort.

Mamma har varit här i helgen och hjälpt till med trädgården samt firat Caesars ett års dag. Han fick en bra dag där vi fikade på nya altanen och sedan fick han följa med faster med familj till Leklandet i örebro, de hade visst haft det toppen...tur det för mamma låg på alla fyra och slet ogräs ur landen..mindre kul.

Stina var här förra veckan och vi var till Kolmården. Var jättekul att vara där igen och vädret var kanon för en gångs skull..enda målet på himmlen var att jag inte mådde toppen. Vi var på fest på Harrys i stan kvällen innan med jobbet...jag påstår mig ha ätit en dålig räka och Perra hävdar bakfylla..vem vet vem som har rätt men jag var illamående mellan 03-10.00 så mycket sömn blev det inte innan vi åkte..promenerandet på kolmården fick illamåendet att ge vika iallafall. Nelly var oerhört entusiastisk...var rädd först för varje djur..sedan kom hon över det och blev arg när vi skulle gå. Särskilt aporna var en höjdpunkt, dem fick hon inte nog av.

Nu måste vi fortsätta fila på huset in i det sista...när jag vaknar upp i mitt nya hus i augusti kommer jag förhoppningsvis känna frid igen