Kräftor i Gävle

image78

Stina o smutsig Nelly

image77

Caesar o Perra

image76

Gollum

image75

Facebook

Har ni hittat www.facebook.com? Om inte så gör det..jag var först skeptisk men alla verkar befinna sig där..hittade massor av kompisar från Kanada som jag inte sett på 10år samt kompisar från Japan och Sverige..superkul..sedan kan man ju alltid snoka reda på sina gamla ex och  elaka skolkamrater och hoppas de ser risiga ut nuförtiden..hehe.

Vardag igen...

Nu är det slut på Perras semester sedan en vecka..vi mjukstartade med att åka till Gävle förra torsdagen för att träffa mamma, Stina och Ullis, väldigt trevligt. Fick en del shoppat på rean bla Pax skor till Nelly samt en söt sjömanskostym till bebbe. En och annan kräfta slank ned under vistelsen och vad jag misstänker var årets sista jordgubbar *snyft*. I helgen blir det kräftor igen med magnus och jenny samt helgen efter med christian och pauline..efter det borde suget vara stillat. Värmen kom så här i slutet på sommaren, härligt att få bada lite..men vi åker ju till Grekland om en och en halv vecka så då blir det lite mer bada. Caesar har tagit pass men grinade hela tiden så tills han är 5år kommer han bröla på kortet. När vi åkte till västkusten var ju kidsen så snälla och rara så man inbillar sig att det alltid kommer vara så när man åker bil..att jag aldrig lär mig att ungar är nyckfulla både till och från Gävle hade de långa stunder då båda ungarna gav hals. Att sitta mellan två fastspända ungar i bil(trots att det mer liknar en buss) med en ljudnivå på 1000 decibel får en att vilja krypa in i sitt skal. Perras grepp om ratten vitnade betydligt. jag försökte muta nelly med tablettask och teletubbyfigurer i plast men fick allt kastat in ansiktet. Caesar gapande rår bara tutten på och det är ju svårt i bilbarnstol..dessutom vet man att han inte är hungrig utan bara snuttig..skumt att han inte vill ha napp och jobbigt. Vi har helt plötsligt fått sovrutin på Nelly som läggs varje kväll kl 21.00 och det funkar kanon...så skönt att slippa ha henne hoppandes runt här på kvällen..men är det inte den ena så den andre..bara för det ligger Caesar klarvaken nu på sinn fäll..han som brukar sova 20.00.

Har sålt lite grejer på Tardera..skönt för då kan jag även shoppa upp för det jag säljer av =) Perra kör ju lyxfällan denna månad och reggar varje inköp så jag måste ta in det jag tar ut i barnklädsväg. Hoppas hans snuskonto visar sig vara gigantiskt så jag kan hämnas genom att klippa mig och slinga mig innan Grekland. jag funderar på page men jag har hört ngnstans att den farligaste mamma fällan är att så fort man kläckt ungar klipper man av sitt långa hår, slutar sminka sig och går i joggingbyxor..hmm..tja..sminkar mig gör jag inte så ofta nuförtiden..bara om jag skall ned på stan..är linnebyxor det samma som joggingbyxor för då är jag skyldig. Jag har dessutom gått i mina rosa crocks hela sommaren, de är ju så sköna.