kalas..spanien m.m


Utkast: ...


3åring

Nelly har fyllt 3 år och haft kalas i olika omgångar. Lite skönt att det är över för nu har jag ingen lust att fixa mer fika=)
Har börjat jobba igen vilket känns superkul..iaf nu i början=) Nelly och Caesar har börjat på dagis. I början tyckte jag inte att inskolningen gick bra men med tiden verkar nu båda gilla läget. Lite dåligt samvete över att de går långa dagar..8-16.30 vilket för en ett åring är lite långt..men vad skall man göra? De två näst följande veckorna skall jag vara i stklm på utbildning mån-fre, blir hotell för hela slanten. Ska bli skönt att sova på nätterna men jag kommer ju sakna mina barn något grymt.

Annars vill jag till London!!! Det enda jag önskar mig i 33års present är en resa dit, får se om det blir av=) Perra har ju också börjat nytt jobb som chef på Granngården, nu vill han köpa hund men jag vill inte att vi tar på oss ett sådant ansvar...blir så krångligt när man skall bort eller när perra måste åka bort och jag har ungarna och hunden själv då som måste ut...tänker inte släpa ut alla tre när det kommer 10 m snö och 20 minus..blöä..

Hösten är här och det kom ju aldrig någon sommar...igen. Skönt att vi var till Spanien i 2 v, det kommer jag leva länge på..men stackars alla som inte kom någonstans..hur orkar man?

Caesar börjar så smått prata..han kan säga mamma, pappa, ksss, apan, glass, tutte,hej, titta, m.m