påhittigt

Varför är ungar så påhittiga? själv skulle jag inte komma på att måla soffan med tuschpennor..måla vincent med tuschpennor och även sig själv samt vardagsrumsbordet..riva sönder toapapper och slänga på golvet samt en del reklam och tidningar, hälla saft på min rygg och lite i soffan. Allt detta har Nelly iaf hunnit med sedan  08 imorse...vem har tid att tvätta, städa eller gå på toa med en massförstörelsemaskin i hemmet? gode gud låt solen skina så vi kan gå ut!

Zakynthos

image85image86image87image84

Resan...

Vi är hemma igen i kylan..detta måste vara historiens sämsta sommar i sverige...annat var det i Grekland. Vi hade ofta ca 40grader varmt, kanske lite väl häftigt men jag njöt. Det blev massor av badande för alla, särskilt på kvällarna när luften var lite svalare. Nelly ramlade under ytan dag 1 och blev lite skraj några dar men det gick över. Små olyckor sker på stränderna =) en kväll var hon utan blöja men börja trippa på tå och skrek blöja....och ut ramlar en bajskott. jag fick gräva ned den i en grop..haha..hoppas folk tror det var en hund. Flygresan skulle ju bli ett test för att se om våran familj kan flyga tillsammans utan att bli portade på livstid samt att se om vi kanske kan ta oss till mexico i vår...det gick kanon..båda ungarna var som änglar, dock tog ju resan bara 3,5 tim. Hur som helst så älskar jag Zakynthos, stranden var kanon...fantastiskt vatten!!! relativt lugnt också men då bodde vi ju inte i centrala Laganas.

Nu händer det så mycket att jag vet inte hur jag skall komma ihåg allt. På onsdag kommer Rickard och Dana, följt av Stina på fredag. Sedan kommer perras släktingar på söndag. Efter det blir det barnkalas nästa söndag samt dop den 7:e oktober...Nelly och Perra fyller ju inom loppet av en vecka..phhuuuu...särskilt som det är perras 25:e...och rickrads 30:e födelsedag.

Stina skall vara gudmor åt Caesar också vilket känns kanon!!! gudfar har vi inte bestämt ännu...hoppas det löser sig!

Zakynthos

image79image80image81image82image83