smask

smask


Födelsedagslekar

Födelsedagslekar


Födelsedagstårta

Födelsedagstårta


komma bort

Jag och Perra har haft funderingar om vi skulle åka med Magnus och Jenny till London här under hösten..vore skönt att komma bort och få lite barnledigt. Nu visade det sig att biljäkeln kostade 12000 att laga så det kan vi glömma men vi skall som tröst iallafall åka till Ullared den 17:e nov..inte för att London och Ullared har ngt gemensamt men en dagsutflykt är något att se fram emot iallafall i höstrusket. Denna höst har varit kanon varm och fin men när jag väntar på bussen nu vid 07 så är det rätt mörkt..för en månad sedan sken solen så det går snabbt.

Kalasiga veckor

Nelly fyllde ett år den 11:e sept och det har firats rejält. Söndagen den 10:e hade hon barnkalas för några av sina små vänner. Tyra, Thea och Johan med föräldrar dök upp. Tyvärr visade Nelly inte uppsitt mest gästvänliga jag utan lät gästerna leka själva på altanen medans hon surade själv i vardagsrummet. En massa fina presenter blev det dock i form av böcker,cdskiva och klossar. På kvällen dök magnus och jenny upp med en toppenfin nalle puh bobbycar om nelly leker dagligen med samt att farmor och farfar kom med pengar, boll,pussel,piano och bok. Att ha kalas två ggr på en helg påfrestar bantningsintentionerna men jag lyckades hålla mig hyfsat.

I lördags var det då dax för kalas nr 2 med alla kusiner. Nelly fick en docka, kanin, en egen mobil, en skottkärra full med sandlådeleksaker samt en bok. Nu har hon nya leksaker upp över öronen. Jag höll mig hyfsat från marängsvissen men perra utsåg det till grisardag och åt upp allt som gästerna lämnat..den apan har ändå gått ned mer än mig. Jag har nu gått ned 8kg och han har gått ned 9kg. 
Jag och perra gav nelly en fotografering på Ateljé Wasa i stan, hon visade upp sin bästa sida och strålade som en sol under fotograferingen. Vi skall dit och se resultatet om 2 v..spännande.

Nelly saknar sin moster!! (får hoppas hon kommer snart)

Nelly saknar sin moster!! (får hoppas hon kommer snart)


Mormor och Nelly vid sandbankarna

Mormor och Nelly vid sandbankarna


Nelly o Pappa

Nelly o Pappa


Ännu en GI vecka slut

Denna vecka gick jag bara ned 1kg men det beror nog på massor av vin med Pauline på Pitchers i onsdags samt massor av vin med Nina och mina arbetskamrater i fredags. Perra som nu är en riktig hemmapappa har totalt sett gått ned hela 7kg!! men han vinar ju inte heller =) jag tror jag är en lyckligare mska. I söndags syndade vi lite och gjorde GI chokladmousse på 70% choklad och lite grädde till..ahhh..himmelskt. Imorrn skall jag till Stockholm med jobbet, visserligen bara en snabb visit men jättekul att komma till vår hufvudstad ändå. Har inte varit i stklm sedan innan graviditeten..blir väl dock knappast ngn shopping. Perra fyller år desutom på onsdag, han blir hela 24 år. Presenterna är fixade så det är skönt. Sedan fyller ju vår sessa ett år nästa måndag så på söndag skall jag ha barnkalas här..gahh..får se hur det slutar. Måste beställa någon mysig tårta från Sveas, som jag och Perra sedan inte får smaka på..ibland suger det med diet.