Lakanset till vagnen

image51Måste bara posta hur mitt lakanset med Laban ser ut också. Jag köpte det röda då vagnen är röd men liggkorgen svart så då matchar ju rött bäddset.

Lundmyrnapparna

image50 Nu får jag inte köpa mer saker till cesar men går jag över tiden så svarar jag inte för mina handlingar

Lundmyrbyxan

image49

Blää för graviditet

Nu får det vara nog...nu får Cesar komma ut!!!!! Denna graviditet har inte varit endans på rosor minsann. Jag hänger en del på familjeliv där gravida diskuterar graviditeter..många som skall få sitt första barn tycker att allt är så jobbigt och besvärligt...jag blir full i skratt ibland..herregud är det första barnet så passa på att sova och vila, ni kommer nämligen inte att få göra det på länge. Klart att det är självvalt av mig att skaffa barn tätt men att vara höggravid med en 1 1/2 åring är ingen lek. Nelly bryr sig inte det minsta om att man måste sova, vila eller inte får lyfta tungt..å andra sidan så skrattar nog trebarnsmammor åt mina bekymmer och så vidare. Nu råkar jag ut för allt möjligt dock under denna graviditet..allt emellan misstänkt blodpropp igen (som visade sig vara en infektion) till att Cesar nu verkar ha lagt sig fel och magen är långt över kurvan...så imorgon skall jag in till karlskoga sjukhus för att se hur stor han är samt hur han ligger. Jag är ju inställd på vaginalfödsel nu så ett snitt vore mycket snopet och inget jag vill.

Mitt i allt detta har Perra fått en ny tjänst och jag ser inte mycket av honom men de tio pappadagarna skall han minsann ta, annars blir jag galen. Jag önskar att mamma och Stina bodde närmare för jag känner mig onekligen ganska ensam och man behöver lite hjälp ibland..särskilt när man inte ens får på sig sina egna skor =).

Annars pular jag bara runt här hemma, väskan är packad och alla bebiskläderna tvättade. Jag bakar lite för att fördriva tiden och hänger lite framför datorn. Tiden går så långsamt men jag orkar inte gå ut heller, bara att hämta Nelly hos dagmamman är tortyr. Varför är det så dålig dagtv förresten? Finns absolut inget att se på, jag måste nog försöka vagga iväg till konsum för att köpa en bra bok istället.

Ikväll är det iallafall Greys Anatomy turligt nog, kanske kan det ta bort nervositeten inför sjukhusbesöket imorgon.Håll tummarna för att han har lagt sig med huvudet neråt igen och att han inte är för stor!

Min syster Stina är på Cypern på studieresa genom jobbet, usch va avis jag är...först Thailand och nu Cypern medans jag sitter och deppar i Fjugesta. Skönt att jag iallafall har Greklandsresan i augusti att se fram emot. Jag beställde bikini på internet som jag skall hämta idag, problemet är ju att jag måste veta om den passar eller om jag skall skicka tillbaka den..men hur skall jag veta det när jag ser ut som en boll? jag brukar inte beställa så mycket åt mig själv på postorder för jag vill alltid pröva men tanken på att jaga bikini på stan vare sig nu eller om en månad gör mig panikslagen så det var bättre att beställa och prova hemma. Åt ungarna beställer jag dock både det ena och det andra tyvärr...nu när jag har tråkigt är det lätt att shoppa på nätet. Igår fick jag hem ett paket med nya badblöjbyxor (undvika bajs i poolen) åt Nelly samt strumpor,byxor och nappar i Lundmyr serien åt Cesar, gjorde mig genast munter.

Påskfrukost

Påskfrukost

Moster, Nelly och Vincent

Moster, Nelly och Vincent

Påskägg!!!

Påskägg!!!
Pappa kom hem med ett jätte ägg i choklad från Köpenhamn

Resumé

Nu har jag som vanligt inte skrivit på evighet igen men jag måste skylla på att jag helt enkelt inte orkat. Denna vinter och tidiga vår har jag varit mer sjuk än hela mitt liv sammantaget. Nelly verkar ju inte ha något immunförsvar så hon drar hem precis allt den lilla stackaren. Vi har nu avverkat maginfluensa, förkylningar, influensa, antal öroninflammationer samt nu i påskas så fick hon krupp. Att vara gravid, vara sjuk själv och en konstant sjuk dotter tär på livsviljan minsann. Jag har slutat jobba iallafall, orkade inte hålla ut längre och kände inte att jag kunde göra ett bra jobb på slutet så nu går jag hemma och väntar på Caesars ankomst. Skönt för då kan man sova igen de timmarna på dagen som man förlorar på natten med Nelly. Trollet gick och lade sig halv tio igår men vaknade vid 01 och var vaken minst en timme...sedan gick hon upp halv 6. Kan knappast vara nog med sömn för en ett och ett halvåring??? Påsken kom och gick snabbt, jag är så otymplig nu och har foglossning så jag orkade intemed några underverk. Moster Stina kom turligt nog på besök och underhöll Nellly, hon hade med sig taxfree varor från Thailand och massor va godis. Jag som var så glad att jag inte gått upp så mycket måste ha ökat minst 3 kg i helgen...vi åt godis konstant. Vi hann med en liten sväng på Marieberg också där jag handlade Spöket Laban lakanset till Caesars vagn...så nu tror jag att han kan komma för jag är nog klar..skall bara packa BB väskan i veckan.

Jag var hos en förlossningspsykolog igår för att gå igenom min förra förlossning som jag knappast njöt av. Det var otroligt bra att sitta och gå igenom jornalen om vad som hände och vad som kan bli bättre denna gång. Sedan fick jag även en rundtur på BB och förlossningen då jag valt Karlskoga denna gång och inte USÖ. Karlskoga känna mycket mera hemtrevligt så jag hoppas denna upplevelse blir bättre. Psykologen undrade om jag vill föda vanligt eller med snitt men att få magen uppskuren skrämmer mig mer än en vaginalförlossning.

Äntligen känns det som vår igen idag, blev chockad av all snö i påskas men vi bor ju i Sverige så man tycker att man borde vara van ändå. Härligt att få ut lillen i maj....jag längtar så att få sitta i sommar med ett glas vin och brieost. Jag dricker Hallobladsthe förfullt nu för att få igång förlossningen samt försöker tvinga Perra till sex 5 ggr på tretimmar..hahaha...vi får väl se om det hjälper...sedan kan man tydligen äta färsk annanas också men det låter lite skumt. Jag vill iaf inte gå övertiden då min barnmorska tror att han är stor redan nu, får väl lägga mig på golvet på vårdcentralen och grina tills de skickar mig på igångsättning isåfall.