Stina som hennes modell

Stina som hennes modell


När Stina var i Örebro sist tvingade jag henne att stå som Hennes Modell. Här är resultatet! Puss du är jättefin och borde ha blivit uttagen!

Får jag presentera....

pyret..Nellys lilla syskon som kommer  anlända förhoppningsvis i mitten på maj...(obs Nina..ingen på jobbet vet ännu så du får lova att inte andas på någon dag..vi skall erkänna i veckan)
Jag har mått uruselt hittills, illamående konstant som jag inte alls var med Nelly. Vi har varit i Linköping på Nupptest för att kolla risk för Downs. När jag kom dit var risken 1:500 men efter testerna så fick jag 1:11000 så det var skönt. Vi väljer att inte gå vidare med fostervattensprov eftersom testerna var så bra. Selbingsklinik i Linköping rekommenderas verkligen, fantastisk läkare och förvånansvärt bra bilder på någon som är49mm. Denna någon hoppas naturligtvis Perra nu är en pojke..hans älskade Caesar. För mig kvittar det bara barnet är friskt, Caesar namnet måste ännu en gång förhandlas.

Lilla pyret

Lilla pyret

Long time no see

usch va länge sedan jag skrev...men tiden bara försvinner. Jag är fullt syselsatt med att jobba och ta hand om Nelly. Att ta hand om Nelly är verkligen en handfull, hon är överallt. Idag skrämde hon livet ur mig. I somras köpte jag en flaska Pyrex som är ett gift mot bladlöss, används på växter. Jag hade flaskan i en påse och skulle använda den men den försvann. Tydligen har den legat under bokhyllan i köket för idag när jag höll på att gröpa ur pumpan vi köpt till Halloween hörde jag ett prassel. Bakom mig sitter då Nelly med påsen med pyrex, flaskan har gått upp och hon har pyrex på händerna och doppar nappen i det. Jag vrålar och får sanera ungen i duschen. Pyrexet åkte i soporna tillsammans med nappen. Jag blev så arg samtidigt så rädd..ungen kunde ju ha blivit förgiftad..och det var mitt fel för att jag tappat bort påsen.

Skåpet som har sophinken är också låst då vi misstänker att Nelly har kastat TV kontrollen...den är borta och hon har en gång tidigare kastat kontrollen till boxern. Ja, föräldralivet är en fröjd =)