Frånvaro av Ö

Bokstavsjäkeln Ö funkar knappt på datorn..man får trycka på den flera ggr innan det funkar..så om mina inlägg saknar Ö så fattar ni varför..jag är inte ö-blind.

Caesar höll humöret uppe trots solens frånvaro

image74

Sista dagen sken solen

image73

Visst bli man badsugen??? Not..

image70

Visst är hon vacker....

image69

Hemma igen

Vi är tillbaka från kusten igen, lika bleka som vi åkte...denna sommaren går till historien när det gäller skitväder..fy tusan. Vi hade egentligen bara en dag med riktigt bra väder, dock var det trevligt ändå. Magnus och Jenny kom ned och vi spelade spel, åt mat och drack vin om kvällarna. Det gick faktiskt riktigt bra med ungarna också, de sov oftast till halv nio vilket är senare än hemma. Bilresorna fram och tillbaka som jag misstänkte skulle sluta i blodbad gick strålande då Caesar sov 95% av tiden och Nelly var solig och glad. Det enda obehagliga var väl att vi var  precis vid platsen där kvinnan mördades i Strömstad ungefär när de hittade henne, var ett ordentligt polis pådrag..stackars tjej. Den enda kändisen vi såg var Frank Andersson på bryggan i Strömstad, Perra tänkte skrika hans bermda replik "Kuken måste ha sitt" men lät turligt nog bli. Nu är det lite skönt att vara hemma igen med ordentliga kokmöjligheter samt egen dusch och WC...jag är ingen riktig "gemensamma utrymmen mska"..vill ju helst bo på hotell om jag är hemifrån =). Strömstad är dock fantastiskt så det är väl värt att åka ned varje år. Nelly förde lite liv på campingen så jag kan tänka mig att grannarna drog en lättnadens suck när vår bil rullade iväg.

På tal om bil har vi ju köpt en undebar ny rullande skönhet. En midnattsblå Chrysler Grand Voyager som vi kan proppa in hela familjen plus en miljard kilo välling och blöjor i men ändå åka som kungar. När ungarna sedan blir runt 5-6år kommer de naturligtvis vilja slå ihjäl varandra på bilsemestern men det får de inte chansen till nu då de inte når varandra för allt utrymme. Inte nog med det men vi hade samlat lite poäng på vårat saabkort som vi nu sa upp iom bilbyte..dessa poäng gav oss ett litet minikylskåp till bilen..ondigt och jättecoolt hahah...

Nu har taxfreekatalogen för greklandsresan kommit...herregud..jag vill ha allt...trots att jag inte dricker mycket sprit vill jag ha alla vackra flaskor hemme...en flaska Bacardi Melon blir det iaf..för den har jag aldrig provat, sedan ungarna kom hänger jag inte med bland sprit nyheterna.


Lala...dipsey..pooo...

image68Förresten dyrkar Nelly Teletubbies, hon blir alldeles lycklig av dem. Varje morgon på BBC så visas dessa hemska varelser..jag blir alldeles hjärntvättad men Nelly är kär.

Sol

Idag kom solen på snabb visit, underbart..blev badande i poolen och grillat samt jordgubbar....det är ju så här sommaren skall vara. Skall visst regna imorrn igen så det var bara tillfälligt. Igår var vi på på kalas hos Nellys kompis Thea som fyllde 2år, det sög musten ur Nelly som slocknade som ett ljus på kvällen. Imorgon skall jag väl tvätta allt inför kusten. Magnus och Jenny kommer ner med husbilen och vi får även besök av Christian och Pauline..skojs..skojs!!! Måtte nu vädergudarna vara goda. Nu ska jag baka lite frukostbröd så vi har imorrn och sen blir det kanske CSI innan sängdax. Caesar sover kanon vissa nätter och andra kan han amma varje timme..man vet aldrig hur det blir innan. Det som är positivt är att han är morgon trött iaf och kan ibland vilja sova till 09.

Jag roar Caesar

image67

Nelly & pappa på akvariet

image66

Mina älsklingar

image65

Nelly i slänggunga

image64

Besök...

image61Har haft besök av både mamma och stina under de senaste två veckorna..vädret har varit rätt trist men det var trevligt ändå. När Stina var här hann vi även med en kanon dag på Skansen där Nelly fick sitt lystmäte på djur. Hon var så rolig för varje djur vi lämnade började hon grina och ville inte därifrån, ingen vetskap om att det kommer fler..Vad är det fr fel på sommaren förresten?Det verkar inte bli någon i år...tack gode gud för att vi skall till grekland. Annars jobbar Perra med att bygga vårat uterum nu som verkar bli kanonfint...härligt att ha denna skitsommar. På torsdag drar vi till västkusten och hoppas på bättre väder där.