Nyårsfin

Nyårsfin

Massor av klappar

Massor klappar

Julafton hos svärföräldrar

Julafton hos svärföräldrar

Nelly och stina leker med julklappar

Nelly och stina leker med julklappar

älskade snuttefilt

älskade snuttefilt

Noppe biter tomten

Noppe biter tomten

kräääääkssss...

Tiden rinner iväg och julen har passerat. Den var trivsam med mina systrar och mamma på plats, nyåret firades med syster Stina samt våra vänner Magnus och Jenny. Nelly hann naturligtvis få öroninflammation en gång till innan jul och en gång efter så nu skall vi få komma på utredning på USÖ om det fortsätter *skönt*. Det känns bara som åker på allt just nu..jag lovar att om någon stukar handen hos dagmamman så smittar det Nelly =). Jag var i stockholm i onsdags och gjorde könsultraljud och när jag var på väg hem så ringde Perra och sa att Nelly var kräksjuk...och det var hon med råge...spydde i flera timmar...på perra..golvet..sängkläder..kläder...ja överallt. Vi fick sanera hela huset, perra var hemma igår med henne och jag idag. Vi får se om vi klarar oss, jag har verkligen spyfobi så detta är min värsta mardröm.
Angående könet på bebben blir det en kille denna gång, Perra blev alldeles till sig av glädje och har sett videobandet som jag fick från kliniken där man ser bebisens snopp flera gånger. För min del tror jag egentligen att Nelly skulle haft mer glädje av en syster men jag är glad för vilket som...blir kul med en pojke också! Annars känns det mesta tungt just nu, jag hade jättedåliga blodvärden hos barnmorskan och det förklarar kanske varför jag är så trött och deppig. Det enda positiva var att jag bara gått upp 1kg de första 25veckorna på graviditeten....hoppas slippa 20kg plus denna gång.
För att trösta oss och fira vår förlovningsdag skall Perra och jag iallafall åka till stklm den 11:e fabreuari och bo på hotell..samt att få SOVA UT!!! Förhoppningsvis så blir det god middag också...ser verkligen fram emot det.