semesterresa

Trots två småbarn verkar det som vi kommer utomlands i år. Perras mamma fyller 60år och tänker bjuda alla till Mallorca sista veckan i augusti, härligt härligt!!!! Konstigt nog kommer mamma vara där samtidigt dessutom i Alcudia dit vi också ska. Mamma och Stina ska förresten till Thailand om en månad...herregud vad avis jag är. Stina har ju rabatter på resor iom jobbet så den kostade knappt något...grrr...men jag får inte flyga så sent. Nästa år skall vi dock åka till mexico på liknande erbjudande minsann...får passa på medans Cesar åker gratis.

Vi skall snart ha kickoff på jobbet, skall visst bli en jättefest...men det skall erkännas att det inte är så spännande när man inte får dricka...jo..man har roligare med alkohol.

Argbigga

Förresten har Nelly blivit en riktig surkärring...får hon inte som hon vill skriker hon i raseri och stampar med foten...undrar vem hon har fått det ifrån?

Vagnen

Vagnen
Denna vagn från Babytravel blev det nu tillslut i rött. Den är lättkörd och smal så jag hoppas den blir bra...nu väntar den bara på Cesar

så här såg det härliga hotellrummet ut

så här såg det härliga hotellrummet ut

Bajs

Nelly utvecklas som tusan hos sin dagmamma och säger nya ord hela tiden. Det senaste är bajs! Igår på väg från dagmamman skrek hon baaaaajjjssss hela vägen hem. Jag skämdes så jag inte kunde gå in och handla. Igår var Alla Hjärtans Dag och jag fixade mysmiddag till Nelly och Perra, köpte även chokladbollar och vaniljhjärtan på Café Wasa...hjärtat var till Nelly men hon åt hellre upp min chokladboll. Perra kom hem med en jättefin vas med blommor så jag blev glad och lycklig. I helgen var vi förresten i Stockholm och smygstartade firandet av vår 2års förlovningsdag som var på alla hjärtans. Nelly fick dock vara hos farmor och farfar för annars hade det inte blivit fullt så romantiskt. Vi bodde på ett jättefint hotell i Nacka med badkar så vi spenderade mycket tid i badet då vi bara har dusch hemma. På söndagen gick vi i gamla stan några timmar innan vi åkte hem till Fjugesta igen.

Cesar växer och frodas, skönt att det bara är 13 v kvar nu för det börjar bli rätt tungt. Jag har varit sjukskriven en sväng för sammandragningar men nu verkar det vara en smula bättre...hoppas bara det håller i sig.

Vi har även fått en familjemedlem tillsedan sist...Kisse Lucy som vi räddat från avlivning, en arbetskollega som inte kunde ha henne kvar. Hon och Vincent kommer dock inte så bra överrens så vi får se hur det går.