Love Meandi!


Meandi

Ikväll ska jag på visning av nya Meandi kollektionen..yiehoo..snyggaste barnkläderna helt klart men Perra är rädd för det blir alltid så dyrt. Förresten regnar det..haha..vem kunde tro det. Varför bor man i det här jäkla landet..har inte livet mer att erbjuda (en sekunds bitterhet, sorry)? Hur som helst får vi se vad jag har köpt när jag kommer hem..gillar ju allt!!! Köpte en del kläder för oss mammor från vår kollektionen och jag har nästan inte haft ngt annat sedan dess...men men..det är ju inte gratis som sagt.

Se den nu!


Mamma Mia vilken film!!

Var ikväll på Mamma Mia med mamma på bio. Det var en sådan där 1 ggr/5år film...dvs det kommer inte många under en livstid. Man blir helt enkelt lycklig av den..eller blir man det? Efter att ha sett den kärleksfulla grekiska övärlden kändes det rätt grått att komma hem till Fjugesta igen..dessutom regnar det..såklart..igen. Vart hittar man en man som Colin Firth förresten..finns han att köpa? Mamma Mia ge mig pengar.

jodå..

Nej jag tänker inte komma med dåliga ursäkter varför bloggen inte varit uppdaterad sedan det låg snö ute och snart så är det snö igen..suck..
Jag skriver ju ändå för min egen skull så då spelar det ju eg ingen roll.

Oj va saker som har hänt i sommar. Vi har ju flyttat och renoverat en hel del, samt varit på bröllop i Polen där brorsan knöt banden. Den resan förtjänar ett eget inlägg så reseberättelsen får vänta ett tag tills jag får tid.

Härnäst väntar resa till Spanien med Magnus&Jenny..skall bli superkul för här i sverige håller jorden på att gå under då det regnat i 10 dar